Önbizalom növelés
Kommunikáció fejlesztés
Személyiségfejlesztés
Célkitűzés

 

Személyiségfejlesztés és kommunikáció fejlesztés

Ezek a legjobb videók:

KATTINTS IDE!>>

 

Személyiségfejlesztés és kommunikáció fejlesztése
TAPASZTALATOK - ONLINE CÉLKITŰZŐ TANFOLYAM

Ezrek várták az indulást. A célkitűző tanfolyam indulását követően folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket. A célkitűzésben kezdők és haladók számára egyaránt lórúgás ez a program. Legyen erre bizonyíték az a számtalan élménybeszámoló, amelyekből ide válogattunk. Szeretnél Te is hasonlókat? Tudj meg többet az Online célkitűző tanfolyamról! >>


"Nos, a lórúgás az megvolt... de valahogy jobban érzem magam tőle. Ugyanis itt nem csak arról van szó, mit is kellene tenni, hogy jobbá tehessük életünket, van iránymutatás is: hogyan! Köszönet érte! A következő hírlevélig minden nap a 'hogyan' útmutatók szerint fogok... mit is csinálni? - végre magamra találni?"
Spacsek Györgyi

"Nagyszerű vagy, Józsikám! Jól csinálod! Mintha csak a Nagyokat hallanám, akiktől én is sokat és gyakran tanulok. Néhány diploma megszerzését követően, és 68 évem ellenére nem restelkedem tanulni..."
Vandlik György

"Nagyon ösztönző és elismerő szavakat olvastam. Minden beszámólóban, az igényesség felé haladás művészetét tanulták Tőled. Józsi, én 59 éves vagyok, bánom hogy nem hamarabb kaptam fejlesztést a vezetésed által, és útbaigazítást. Ilyen összeszedettséget szellemiséget hol tanulhattam volna? Úgy döntöttem, fejlődni szeretnék, szorgalmam és hitem van. Hálásan köszönöm, hogy átadod a tudásod, kérnék belőle! Kívánom, hogy sokáig élvezhessem, amit a leckéken keresztül megkapok. Nagyon sok sikert ehhez az álldásos munkához."
Medgyasszay Pálné Zsé (Miskolc)

"Kedves József! Nagyon köszönöm a gyakorlati útmutatást. Így egy helyen nagyon tömör, lényegre törő és nagyszerű. Megerősített abban, hogy nagyobb lendülettel induljak el kitűzött célom felé. Bízom a sikerben, ami még talán messze van, de már jobban benne él a képzeletemben. Köszönöm!"
Gombos Judit

"Végre egy összefogott, teljes terjedelmében használható anyag, amivel ki lett csavarva a kezemből az összes képzelt és valós indok, hogy miért ne cselekedjek. Ezután valóban el kell kezdenem a munkát. Barátom, ha van célod, ülj ide és fogadj szót, csináld végig! Ha nincs, akkor is. Találni fogsz."
Bölkény Rafael

"Piszkosul jólesik a taps a végén!!! Manapság nagyon kellenek az ilyen ötletek, amik feldobják az ember hangulatát!"
Farkas Gyuláné

"Hálás vagyok, hogy részese lehetek ennek az online tanfolyamnak! Sok iránymutató elméletet olvastam már ezzel kapcsolatban, de ilyen gyakorlatias, élethű, energiával teli, közvetlenül nekem szóló sorokkal már rég találkoztam! Köszönöm az útmutatást! Úgy döntöttem, cselekszem! MOST! (ez magáért beszél) Ehhez a magas szintű munkához további sok sikert kívánok!"
Nyáriné Éva

"Nagyon örülök, hogy csokorba szedve megkaptam azt az útmutatót, ami segít célom kitűzésében és elérésében. Köszönöm!"
Varga Írisz Diána

"Úgy gondolom, ezt a tanfolyamot iskolákban kellene megtartani, hogy az életbe kilepő gyermekek ne azzal töltsék - hozzám hasonlóan - az első éveket, hogy vaksötétben tapogatóznak."
Zsidó Piroska

"Csak a legmagasabb fokú hála hangján tudok köszönetet mondani, hogy fáradtságot nem kímélve összeállítottad ezt a nagyszerű tananyagot. Nagy kár, hogy gyermekeinket nem ennek szellemében oktatják. Már rég leköröztük volna a "fejlett" nyugatot, ha - kötelező tananyagként - minden pályakezdő diák az általad leírtak szellemében indulna neki az ÉLET-nek. Köszönöm, hogy megosztottad velem tudásodat! Ígérem (magamnak is), hogy nem hullottak terméketlen talajra az elhintett magok."
Járási József

"Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Pont akkor találtam a tanítására, amikor padló alatt voltam. Kaptam útmutatást és energiát a továbbiakhoz. A második taps meghallgatásakor elsírtam magam és úgy megkönnyebbültem, hogy van egy útmutatóm, akihez fordulhatok."
Csikósné Valika

"Kedves József! Szívből gratulálok az online célkitűző tanfolyamhoz, fantasztikus tudásanyag sűrűsödik benne. Tudom, napjainkban egyre több hasonló témáju könyv, tanfolyam stb. jelenik meg, de a weben ingyenesen mindig csak csöpögtetett részletek vannak, és utána következik a marketing, mint magad is figyelmeztetsz rá. Ez a tanfolyam olyan hézagpótló, amiből remélem, öregek és fiatalok egyformán fognak profitálni. Részemről ajánlani fogom mindenkinek, aki kedves nekem, vagy úgy gondolom, jól jönne neki a felismerés: nem a körülmények, nem más emberek alakítják az ő sorsát, hanem őmaga. Még egyszer szívből gratulálok!"
Hornyákné Gitta

"Igazi segítséget nyújt az önmagát megismerni, kiteljesíteni akaró, kereső embernek. Nagyszerű lehetőség! Hálás vagyok, hogy rátaláltam!"
Takács Katalin

"Kedves Józsi! Ma regisztráltam, és addig fel sem álltam a géptől amig végig nem olvastam! Megköszönöm a munkádat, értékes tanácsaidat, és önzetlen segítségedet! Én 6 hónapja találtam meg azt a feladatot, amivel életem végéig szeretnék foglalkozni! Köszönöm Neked ezt a szép szombat délutánt!"
Petrovicsné Bába Ildikó

"Gratulálok! Jó lenne, ha minél többen elolvasnák az itt leírtakat, mert szerintem az emberek többségére ráférne egy kis önbizalom, illetve hogy felismerjék a bennük lakozó erőket. Engem személy szerint csak megerősített abban, hogy hinni és tenni kell azért, amit el szeretnénk érni, és a végén célba érünk. Nekem is tudtál újat mondani, és szerintem még fogsz is."
Molnár László (Mende)

"Kedves József! Nem akarok nagy szavakkal dobálózni, ha csak egy szóban mondhatom el, amit gondolok: EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS - gratulálok! Bármennyire gazdag a magyar nyelv, csak keresgélném a szavakat, hogy hálámat és elismerésemet kifejezzem - nem sikerülne. Egy igaz embernek járó hódolattal üdvözöllek!"
Takács Enikő

"Ez a tanfolyam megláttatta velem konkrétan a jelenlegi helyzetemet; abban is a megállás okát, amiből egyértelműen következik a cselekvésem sorrendje is. Hatalmas felismeréseimből adódóan most már 'képes' leszek, mivel odahelyezem a képet is a látásom célpontjaként. Köszönöm!"
Polgári Katalin (Nyíregyháza)

"Egy-egy ilyen üzenet feldobja a napom! Jó feltöltődni! Köszönöm! Az idézeteket kiírtam a határidőnaplómba, és már a pénteki értekezletre beépítem az előadásomba, a munkatársaimnak is kell valami plusz! Nem igazán probléma, melyre választ kaptam, hanem inkább megerősítés a céljaim rendezésére. Azért ajánlom, mert ha valaki nálam okosabb, és kitalált valami jó dolgot, ami ráadásul működik is, akkor miért ne könnyíteném meg mások, és jó magam dolgát."
Szekeresné Árvai Márta (Balatonboglár)

"Újra beindítani a belső erőforrásaimat, elgondolkodtató és egyben ösztönző is volt a számomra. Ezért is ajánlom és azért, mert ez a tréning korrekt és tökéletes."
Csórgőné Nemes Mária

"Ha elveszettnek érzed Magad, ha nem tudod, mit akarsz, hogy ki is vagy valójában, ha nem leled a helyed a világban, vagy egyszerűen csak nagyon össze vagy zavarodva, akkor az Online célkitűző tanfolyam segítségével, egy szép, és egyszerűen átlátható honlapon világos, és pontos útmutatást kaphatsz. Nagyon nagy segítség lehet egy összezavarodott embernek.
Ez a saját tapasztalatom!"
Bertalan László (Tiszafüred)

"Rengeteg új információ birtokába jutottam! El lehet indulni ezekkel az alapokkal egy minőségi élet felé, ez a véleményem! Csak gratulálni tudok, valamint hálás lenni ezekért a fontos emberi lét alapjait meghatározó információkért, melyeknek a birtokába jutottam! Elkezdtem beépíteni az életembe, és csak jó, pozitív tapasztalatom van. Megváltozott a szemléletem. Köszönöm!"
Gál Ferenc

"Ha az életed során zsákutcába jutsz, bízzál önmagadban, s rögtön lesz kiút, de ha nem vagy biztos mégsem önmagadban, találj megoldást e szuper tanfolyamban!"
Tóth Julianna

"Kedves Józsi! Nagyon nagy köszönet jár Neked azért, amit teszel ezen a weboldalon. A 10 részes célkitűzés tanfolyam remekül összefoglalja mindazt a spirituális tanítást, útmutatást, amit számos könyv, tanfolyam tanít. Ez viszont ingyenes, és mindenki számára elérhető! Egy ajtó lehet a kezdőknek, melyen belépve életük irányítását végre a saját kezükbe vehetik, a haladóknak pedig esszencia, amit jó, újra és újra elővenni, ízlelgetni. Gratulálok! Hála és köszönet Neked mindezért!"
Glatz Henriette

"Nekem élmény volt, nagyon tetszik az előadásmód! Itt és most történt meg az, hogy mindent megértettem. Eddig bárhol olvastam utána mindig zavaros volt. Most pedig neki állok alkalmazni. Igazán köszönöm!"
Körmendi Anett

"A tanfolyam végére érve rendet tudtam tenni magamban. Köszönöm a segítséget, hogy ismét erős lehetek! A tanfolyamon megismertek lendületet adtak nekem, amit másoknak is javasolni tudok."
Vörös Veronika

"Nagyon tetszett, és nagy hasznát fogom venni. Sok hangjegyzetet készítettem a telefonomra, amit minden reggel le fogok játszani magamnak a készülődés közben. Biztos vagyok abban, hogy nagy sikereket fogok elérni az életben. Köszönöm!"
Rónai Szilvia

"Hálásan köszönöm ezt a remek anyagot! Mély gödörben voltam, undok, gonosz, negatív gondolatokkal, és persze az élet minden területén meg is volt ennek a látható eredménye. Jobb emberré váltam a célkitűző tanfolyam által. A tudat alatt érzett világot is felismertette velem, életemnek új értelmére világított rá és újabb, még megválaszolatlan kérdéseim keletkeztek, melyek arra ösztökélnek, hogy tovább lépjek az alapokról."
Gerzsenyi Ilona

"József ez nagyszerű! Neked és a célkitűzés tréningednek köszönhetően jutottam el oda, hogy elérjem azt, amire mindig vágytam. A nagyszerű gondolatmagok, melyeket elültettél bennem kikeltek, erősödtek, és célba juttattak. Köszönöm! Mindig nyitott voltam, a szellemi a tudati dolgokra, ennek ellenére kételkedtem az ígéretedben. NEM HITTEM NEKED! Mint látszik, kishitű voltam, talán magammal szemben is. Egész addig, amíg a tematika mögött megbújó rutinok a hétköznapjaim részévé nem váltak. Mindenkinek ajánlom, aki valami többet szeretne az élettől. Minden önmagát megérteni, megvalósítani kívánó, kreatív ember eszköztárának része kell, hogy legyen ez a program!"
Taubert István
www.nekemkell.hu

"Gratulálok! Ez a legátfogóbb, legtöbb hasznos információt és gyakorlati segítséget adó tananyag, amit a célkitűzéssel kapcsolatban eddig megismertem. Eddig is tűztem ki célokat, de ez tanfolyam rávilágított a hibáimra és új energiával töltött fel. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy végezze el ezt a tanfolyamot! Ráadásul csak némi szabadidőbe kerül! Köszönöm!"
Iván Balázs

"Először is, köszönetet szeretnék mondani Manhertz Józsefnek! Sok könyvet elolvastam és sok tanfoyamot elvégeztem már. Mindenütt a legfontosabb helyre a célok kitűzését sorolták. Mostanra megértettem, és végigmenve a pontokon el is készítem a vágyaimmal és álmaimmal összhangban lévő célmeghatározásomat. Elkészítem a tervet. Ami a legfontosabb végig is megyek az úton. Nagy lökést adott nekem ez az oldal. Még egyszer, köszönet és hála érte! A megvalósulásokról közvetítek majd."
Bokány Mikós

"Lenyügöző! Szívből köszönöm a sok hasznos tanácsot.Több könyvet olvastam már a sikerről, de ez a rövid tanfolyam felér bármelyikkel. Gratulálok! Minden olyan ismerősömnek ajánlani fogom, akit érdekelhet."
Szélyes Juliánna

"Nagyszerű! Nem győztem jegyzetelni, és csodásan érzem magam, tettre készen. Köszönöm!"
Kalafusz Viktorné

"Kedves József! Nagyon nagy erőt merítettem a tanfolyamból, és úgy érzem, hogy nagyon ösztönző és inspiráló a tananyag. Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam erre a célkitűző tanfolyamra. Ezután én sem csak vágyakozni fogok a céljaim után, hanem a tudatos szintre emelem. És sikereimet megosztom veled."
Csömöri Katalin

"Tudtam, hogy a gondolataink által mi irányítjuk az életünket. Eddig nem tapasztaltam, hogy ilyen mélységig és érthetően felépítve, bárki is megfogalmazta volna ennek a fontosságát. Megerősített még jobban abban a hitemben, hogy véletlenek nem léteznek. Mindazoknak tudom ajánlani akik megerősítésre vágynak és azoknak is, akik még mindig másoktól, vagy külső befolyástól várják életük alakulását. Csak gratulálni tudok! Profi munka. Köszönöm!"
Hodor Andrea

"Nagyon tettszett, tudatosítom magamban az egészet. Részletekkel már foglalkoztam, de így összeszedve sokkal jobb. Köszönöm a lehetőséget!"
Barna Zsóka

"Mostanság nagyon sokat olvasok a témában, sok weboldalt átböngésztem már, de ez az eddigi legjobbak közé tartozik. Sokáig kilátástalannak láttam az életemet, pedig viszonylag fiatal vagyok, 22 éves. Abban a hitben éltem, hogy a körülményeim áldozata vagyok. Azt hittem a sorsunk meg van írva és beletörődtem. A lényeg itt van, ezen az oldalon és persze bennünk. Holnaptól a gyakorlatban is használom és BIZTOS VAGYOK BENNE, hogy minden álmom valóra fog válni. Aki ezt olvassa, az már jó úton jár és szeretném ha ez a pár sor is motiválná."
Oláh Csaba

"Elérkeztem én is a tanfolyam végére...mit mondjak...rémisztő, s ugyanakkor felemelő, hogy mit hoz ki az emberből, ha komolyan végigcsinálja a tanfolyamot lépésrol lépésre. Azoknak ajánlom a tanfolyamot, akik tényleg fel akarnak ébredni Csipkerózsika álmukból. Mert ha egyszer végigcsinálták, megtalálták, megfogalmazták saját maguknak a vágyaikat, álmaikat, céljaikat (FIGYELEM!! Legalább saját magunknak ne hazudjunk!), onnantól kezdve nem lesz nyugtuk addig, amíg a belső hangtól vezérelve el nem kezdik a célhoz való vezető úton az első lépéseket, és persze be nem érnek a célban. Hogy milyen a célban? Majd megmondom, ha eljutok oda...de legalább elindultam..."
Benedek Barna

"A tanfolyam elvégzésekor a taps valóban csodás élmény - elismerő és bíztató. Küldöm Neked én is a tapsot Józsi, hálával és köszönettel az alapos, lelkiismeretes munkádért. Előre nem áradozom arról, hogy mennyire megváltozott ettől az életem, hanem inkább bebizonyítom, hogy javamra szolgált a tanfolyam, amelyet valóban türelemmel, pontról-pontra követve az általad megadott lépéseket érdemes végigcsinálni. Ebben az esetben jól fog esni a TAPS! Külön élveztem, ahogyan a GONDOLKODÁST, nem pedig a gondolatok elfogadását ösztönzöd. Örülök, hogy Rád bíztam magam, és szívesen haladok tovább az oldalad nyújtotta lehetőségekkel."
Horváth Tamásné Marcsi

"Véletlenül találtam rá. Mikor elkezdtem olvasni egyre jobban felismertem a fontosságát az életemben. Már tudom hogyan változtassak rajta. Úgy érzem, kitartással és sok gyakorlással meg lesz az eredménye. Amennyiben nem vagy megelégedve az eddigi életeddel, végezd el."
Tóth Zoltán

"Nagyon ígéretesnek tartom az általad kezdeményezett módszert, mert így olyanok is részesülhetnek ebben a fantasztikus tudatmódosító elméletben, akik másképp nem érhetnék el. Köszönjük! További sikeres munkát kivánok!"
Salkovics Anna

"Számomra nem ez volt az első célkitűzést segítő tanfolyam, de ezt nagyon jól felépítettnek találtam, és hatásosnak. Az ilyen szavakat és gondolatébresztőket nem lehet elégszer újra és újra meghallgatni. Még az olvasottak hatása alatt vagyok, ill. amit a gyakorlatok alatt átéltem. Érzem jó úton vagyok. Megtanultam örülni a hibáimnak, kudarcaimnak. Kívánom egyre többen jöjjetek rá erre a felismerésre! Nagyon nagy szeretettel tudom ajánlani ezt az oldalt mindenkinek aki szeretne saját életén változtani."
Huth Annamária

"Korábban A titok című könyv nyomán alakítottam életemet, de a mostani online anyaggal még hatékonyabb eszközt és motivációt kaptam. Szerencsére mindkét vonal egyirányba mutat, összhangban vannak, így egymást erősítik és kiegészítik. Köszönöm, hogy új ismeretekre, összefüggésekre és módszerekre tehettem szert! Ajánlom mindenkinek, akár haladó, akár még csak most ismerkedik a témával."
Lövei Péter

"Zseniális ez a tanfolyam! Éppen akkor találtam rá, amikor padlón volt az önbizalmam. A tanfolyam hatására megváltozott a szemléletem. Megtanultam bízni magamban, és azt, hogy rajtam múlik, hogy elérjem a céljaimat. Elkezdtem beépíteni az útmutatásokat az életembe, és működik. Jobban érzem magam, és pozitív tapasztalataim vannak. Minden iskolában tanítani kellene. Köszönöm a segítséget!"
Kovács Erzsébet

"Hálás vagyok, hogy íly módod lehetöségem van tanulni, amire nagy szükségem van, de eddig ez számomra korlátozott lehetőség volt az anyagiak miatt. Minden elismerésem és köszönetem ezért a nemes gesztusért amit kaptam. Azt hiszem nem késő elkezdeni most a tanultak alapján másként gondolkodni. Ugyan nem a fiatalok sorába tartozom, de ez nem korfüggő, és azt gondolom, hogy még van esélyem a visszalévő idomet javítani amiért hajlandó vagyok tenni is!! Gratulálok, és köszönöm a segítséget: Tisztelettel és szeretettel:"
Csikós Józsefné Éva

"Köszönöm a tanfolyamot! Sokszor mondták már nekem, hogy ez a dolog működik, de mivel a környezetem (szüleim, férjem) nem hisz benne, és semmi másban sem igazán, így elég nehéz egyedül bárminek is nekilátni. Én mégis úgy döntöttem, hogy teszek a saját és gyerekeim jövőjéért. Ezért örültem annyira, mikor megtaláltam ezt a tanfolyamot, mert azt már tudtam, mit kell tennem, csak azt nem, hogyan. KÖSZÖNÖM!"
Zsolnayné Maglóczky Tímea

"Az írás önmagáért beszél. Nekem is vannak, és voltak is céljaim. Néhányat elértem, de megálltam, azt hittem elég. Kudarcaim is voltak, a legnagyobb még most is velem van, de már úgy látom, nem okozhat bennem maradandó kárt! Szerencsére a lendület még nem veszített erejéből, sőt hátszél érkezett. Még annak is ajálani tudom, aki azt hiszi magáról, hogy ő már sikeres."
Schujer Sándor

"Nagyon el voltam keseredve két napja. Véletlenül jutottam el az oldalra, és abban kaptam megerősítést, hogy jó úton haladok a céljaim felé. Csak egy kicsit kell változatanom a módszeremen, és mindig legyek tudatos. Most már 1000 %-ig biztos vagyok, hogy sikerül elérnem azokat!"
Söveg Noémi

"Kedves József, a napokban bukkantam erre az oldalra. Miután beleolvastam nem bírtam ki, hogy egy ültő helyemben végig ne menjek az anyagon, ráadásul úgy, hogy az útmutatásoknak megfelelően minden feladatot végrehajtottam: megfogalmaztam a céljaimat (talán most először tudatosan és leírva), elvégetem a sorba állítást. Felidéztem és elemeztem "nyögvenyelős" és mindenben "klappoló" helyzeteket. Megnéztem, hogy mit tettem és mit nem. Megfogalmaztam a küldetésemet. Megértettem a célmappa szerepét (és már alig várom, hogy holnap elkezdjem elkészíteni - csak azért holnap mert már éjfél van). A relaxációs gyakorlatnak nagyon örülök. Régen egész magas fokon tudtam ezt végezni, remélem sikerül újra élnem az élményeket. A teljes anyag óriási hatással volt rám már most az első találkozás alkalmával (és mi lesz ha újra átveszem és alkalmazni is fogom). Az utóbbi 5 évben szerintem egy dolog sem volt az életemben ami közel nyolc óráig leültett és határtalan érdeklődésemet fenn tudta tartani. Szóval, csak gratulálni és köszönetet mondani tudok mindezért."
Dékány Éva

"Köszönöm a lehetőséget! Rávilágított a tényre, hogy mennyit lehet csiszolni egy emberen. Pont erre van szükségem, motivációra, mert elakadtam az életutamon, bevallom... szakmailag és magánéletileg is. Gyakorlatba teszem az olvasottakat, de már most meg vagyok győződve az értékéről."
Szabó Attila (Nagyvárad)

"A tanfolyam anyaga egyszerűen lenyűgöző, elkezdtem tanulmányozni, és nem tudtam abba hagyni. Jelenleg egy új élet küszöbét léptem át és a tananyag olvasása során egy jóleső megerősítést kaptam, hogy igen, valóban jó úton járok. Köszönöm! Legfőképpen köszönöm barátnőmnek, hogy bemutatta nekem a tanfolyam lehetőségét. Mindenkit buzdítok arra, hogy aki egy kicsit is fontos számára azt bizony minél hamarabb tájékoztassa e nagyszerű lehetőségről!"
Vargáné Kenéz Szilvia

"Gratulálok! A szavaidból a segíteni akarás és a hitelesség sugárzott. Szívesen ajánlom minden ismerősömnek. Én 11 évig voltam tréner, így belülről is meg tudom állapítani, ki az igazán hiteles személyiség. Te az vagy, szuper!"
Lados Éva

"Rákattintva az oldaladra megragadtak az első mondatok, így azonnal feliratkoztam a hírleveledre. Elkezdtem olvasni a leckéket és úgy hatottak rám, mint egy erős tockos a fejemre. A tanfolyamod felismerésre késztetett, elolvastam egy ültő helyemben az első 6 leckét, majd kinyomtattam az egészet. Máris nekiláttam a végrehajtásnak."
Molnárné Á. Éva

"Nagyszerű! Olvastam már erről a témáról több könyvet is, de becsszó, ez volt a legérthetőbb, legvilágosabb az összes között! Gratulálok! Remélem, sokan felfedezik ezt az oldalt!"
Győri Györgyi

"Nagyon érdekes volt, most picit össze is zavarodtam. Nekem ugyanis voltak határozott elképzeléseim a céljaimról, de lehet, hogy rosszul gondoltam őket... Most el kell gondolkodnom!"
Zephyr Angel

"Alapos, jól megírt, gyakorlatias, tele azonnal hasznosítható gondolatokkal. Meggyőződésem, hogy sok tantárgynál hasznosabb lenne az iskolákban, és hatalmas változásokat hozna ebben a tehetséges, de sokat panaszkodó, és néha önpusztító országban."
Hartai Zsuzsa

"Nagyon hasznos információt kaptam. Megerősítéseket, önbizalmat ahhoz, hogy rajtam múlik, minden az életben."
Dávid Istvánné

"Eddig ez volt a legösszeszedettebb, legvilágosabb, leghihetőbb anyag, amit olvastam - túlzások nélkül. Köszönöm!"
Nagy Tamás

"Egy szuszra végigolvastam! Ez önmagában vélemény! Mivel ezután halogatás nélkül megírtam az üzenetet, azt bizonyítja, hogy jó termőtalajba került a mag (hogy mindjárt alkalmazzam a tanultakat a pozitív gondolatok, szavak által fejlődő önbecsülés érzésében). Az elszórt mag minősége kiváló. Gratulálok és legfőképpen köszönöm!"
R. Szőcs Zsuzsa

"Fantasztiku hatással van rám, mintha egy sok-sok év óta folyton összekeveredő kirakós játék képei kerülnének végre a helyükre. Rengeteg könyvet olvastam, amely a személyiség fejlődéséről szólt, részt vettem különböző tanfolyamokon, de ezek csak arra voltak jók, hogy a kirakós darabok kialakuljanak. Életem fontos fordulópontján érkeztem ide. Ennél jobbat nem is találhattam volna, mert mindazt, amit eddig csináltam, igy kapott értelmet, illetve az eddig látszólag egymástól távol eső tevékenységeim igy váltak kerek egésszé.
Nagyon jól hasznosítható a teljesen kezdők számára is, hiszen kézenfogva vezet. De mint egy helyre tevő, rendező elv annak is, aki bizonyos dolgokkal már megismerkedett. Maximális elimerésem és köszönetem, hogy részese lehetek a csodának, amely egy csomó tévedést és időt takarit meg."
Szemerédiné Toronyi Éva

"Gratulálni szeretnék ehhez a kezdeményezéshez! Nagyon összeszedett és részletes volt, valamint mindenre kitérő ez a tanfolyam. Hálás vagyok azért, hogy van olyan ember, akinek annyira fontos egy másik ember boldogulása és boldogsága, hogy megosztja vele tudását, amivel hozzájárulhat sikeréhez. Minden jót kívánok és sikeres életet!"
Szilvi

"Azt már tudtam, hogy változtatnom kell az eddigi életfilozófiámon, és egyben életutamon, csak azt nem tudtam, merre induljak el. A lehető legjobbkor találtam rá erre a tanfolyamra. Még nem csináltam végig minden gyakorlatot, de már alig várom, hogy holnap folytassam. Miért? Egyszerűen azért, mert tudom és érzem, hogy minden egyes szó igaz, amit leírtál. Olvastam már hasonló hangvételű könyveket, de ilyen részletesen és érthetően kidolgozott formában még nem találkoztam a valódi célkitűzés gyakorlatával."
Fürjesné Molnár Erzsébet

"Nagyon örülök, hogy olvashatom a soraidat. Már régen a lelkemben bimbózó virágot bontogatsz ki."
Tünde

"Kedves József! Nagyon örülök, hogy részese lehettem e tanfolyamnak. Most rájöttem a céllal van baj, nem akarom igazán. Most átgondolom az egészet újra, megvizsgálom a bensömben, hogy mi az, ami nem engedi, hogy igazán akarjam? Köszönöm az élményt, amit átélhettem, a tudatot, hogy ez a módszer MŰKÖDIK. Nem elég a vágy AKARNI is kell."
Góg Józsefné

"Csak a második nekifutásra, de végül sikerült. Megneveztem a céljaimat és ráadásul le is mertem írni időpontokkal. Fantasztikus érzés! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy tegye meg. A változás azonnal érezhető magától a tudattól, hogy van egy meghatározott célom. Köszönöm a segítséget!"
Rajkovics Gizella

"Nagyon frappánsan, egymásra épülve raktad össze hasznos tanácsaidat, a célhoz vezető gyakorlatokat. Jó ez a végigvezetés, még jobban megerősített hitemben, hogy jó úton haladok a siker felé. Pár dolgot már elvégeztem korábban az itt található feladatok közül, és határozottan állíthatom, hogy működnek! Másoknak azért ajánlottam, hogy elsősorban határozzák meg céljaikat, mert mint Te is írtad, nagyon kevés az az ember, aki ezt megteszi. Másodsorban azért, hogy erősödjön a hite önmagában, és a cél elérésének lehetőségében. Tanulja meg az oda vezető utat a gyakorlatba átvinni. Köszönöm, a hitemet erősítette meg!"
Varga Gyöngyi

"Életem egyik jelentős élményét kaptam meg tőled a tanfolyam során, amit már el is kezdtem építeni. Te segítesz abban, hogy a növekvő bimbóból gyönyörű virág fejlődjön. Úgy gondolom, hogy sokat foglak emlegetni, és köszönettel gondolok rád.
HÁLÁS VAGYOK!"
Töreky Tímea

"Ahogy olvastam az Online célkitűző tanfolyam anyagát, egyre jobban tudatosult bennem, hogy hogyan is kell a terveimet megvalósítani. Számomra az utolsó láncszem ez az anyag, itt le van vezetve minden egy összefüggő egészként. Itt összeállt a kép bennem, hogy mit rontottam el, illetve mit csináljak másképp. Ahogy leírtam a céljaimat, elkezdett valami nagyon erős energia mozogni bennem, szinte beleszédültem. Nagyszerű érzés! Egészen biztos, hogy az álmaim megvalósulnak.
Én is tervezem, hogy a tapasztalataimat átadom az embereknek. Most értettem meg csak igazán, hogy mit jelent önzetlenül segíteni. Ezen az oldalon azt találtam meg, amit kerestem, és ma megvilágosodott előttem életem célja is. Nagyon köszönöm a sok praktikus tanácsot. Szeretettel!"
Nagy Ildikó

"Fantasztikus. Természetesen ezt az anyagot nem lehet egyszeri elolvasásra magunkévá tenni. Erre rá kell szánni az időd (mint mindenre, amiből sikert akarunk kovácsolni), ízlelgetni kell, elgondolkozni, felismerni önmagunkban a hiányosságokat."
Baranyai Erika

"Köszönöm a segítséget! Segített elrendezni, letisztítani a fejemben lévő gondolatokat. Ez az, amit kerestem már régen! Gratulálok!"
Török Szilvia (Kecskemét)

"Nagyon Örülök, hogy ráleltem erre az oldalra és elvégezhettem a tanfolyamot. Végre útmutatást kaptam ahhoz, hogyan tudok számomra egy sikeresebb és boldogabb életet elkezdeni. Pontos útmutatást tartalmazott, amit én lépésről lépésre be is fogok tartani. Még a kezdet kezdetén vagyok, de állíthatom, hogy több energiával töltött fel, mint bármi más kezelés. Nagyon köszönöm az iránymutatást és külön köszönöm azt a megértést, ami az írásaid alápján tudatosult bennem. Most boldognak érzem magamatés tettre késznek úgyérzem nincs az az akadály, amit ne tudnék leküzdeni."
Terék Józsefné

"Az oldal nagyon jól értelmezhető és rendkívül lényegretörő, minden szerepel benne, aminek itt kell lennie, és szerintem sikerült egy nagyon kellemes emberi hangon megírni."
Likó József

"Bevallom, egyvégtében olvastam, végeztem, el a gyakorlatokat 2008. május elsején. Igen, tíz fejezetet! Vasárnapi hangulat, madárcsicsergés, és a Nap mosolyával indítottam. Általad József akkora erőt és aktivitást nyertem, hogy a szívem majd' kiugrik most is, úgy kalapál. Végtelenül hálás vagyok Neked. Sikerült döntenem magamról szavaid, gondolataid rendszerén keresztül. Amit eddig halogattam, az most valóság. Köszönet érte!"
Hliva Valária

"Korábban is voltak már céljaim, de mióta elolvastam az Online célkitűző tanfolyamot, úgy érzem, hogy el is tudom érni azokat. Mintha varázspálcával tüntette volna el a kételyeimet. Nagyon jó érzés. Köszönöm!"
Szűcs Anett

"Kiváncsi voltam, hogy Manhertz József mi újat tud a számomra mondani. Hát tudott. Nagyon sok ilyen jellegű szakmai könyvet elolvastam már és voltak olyan nagy tudású nemzetközileg elismert tudósok, írók akiknek a munkája számomra semmit sem nyujtott. Nagyon nagy büszkeséggel tölt el hogy ezt a munkát egyértelmű, olvasmányos, mindenki számára érthető egyszerűséggel egy magyar ember tudta ilyen fenomenálisan összehozni. Az irójának a jól összeállitott technikákért csak gratulálni tudok."
X. Gabica

"Az a tapasztalatom, hogy az emberek előbb fordulnak Istenhez problémáikkal mint azt megpróbálnák önerőből megoldani. Ehhez pedig itt a megfelelő módszer, Istent pedig tartalékoljuk az igazán nagy dolgok rendezésére. Köszönöm az értékes infókat!"
Kozma László István

"Egyszerüen fantasztikus, sugárzik belőle, hogy olyan ember alkotta meg, aki tisztában van a felsorolt elvekkel, módszerekkel. Rengeteg hasonló támájú könyvet olvastam, de az itt szerzett információk rendszerezték az eddig olvasottakat. Annak külön örülök, hogy a végén nem érte 'támadás' a pénztárcámat."
Somogyi László

"Végigmentem az akadályozó tényezőkön, és megdöbbentő felismerésre jutottam: félek a sikertől. Sose gondoltam volna. Hála e tanfolyamnak, most hogy felismertem, tudom hol kell a gondolataimat megváltoztatni. Köszönöm!"
Szucsik Attila

"Nekem nagyon tetszik, sőt magával ragadott. Ami számomra eddig a legpozitívabb tapasztalat: összeszedettebb és céltudatosabb (sőt, merészebb) vagyok tennivalóimmal kapcsolatosan. Köszönöm!"
Stramszky Márta

"... vannak ebben az írásban olyan pontok, amik ha nem is újak, de tudatosabbá tesznek az életemben! Amikor a szavak hatásáról a cselekvésről ésszerű és egyértelmű leírást olvastam, egy nagyszerű érzést, a felismerés érzését éltem meg, mert másként, más nézőpontból világít rá az ÉLETre. És így könnyebb nekilátni. A megértés felemelő..."
Kovács Zoltánné

"Köszönöm, hogy elvégezhettem a tanfolyamot! Az első olyan feladatsoron mehettem végig, ami megadta a HOGYANRA a választ. Remek írás és pár papírlappal rávezetett a megoldásra!"
Varga András

"Köszönöm ezt a tanfolyamot, számomra a legértékesebb a pozitív megerősítés volt. Tanár vagyok, így a legmélyebben az iskoláról írtak érintettek meg. Teljesen egyetértek részleteiben is, s távolabbról nézve: mind a 10 rész összképével is."
Ivony Ildikó
www.matematikamodszertan.hu

"Átlátható, pontosan célirányzott gondolatok melyeket az ember élete bármely megoldandó feladatára be tud illeszteni. Csak ajánlani tudom mindenkinek és úgy gondolom, aki olvassa ezen üzeneteket, melyek személyiségünk kiteljesedését hivatottak szolgálni pontosan tudja miért van itt és mit keres."
Viczián Sándor

"Nagyon hálás vagyok, nagyon, nagyon! Most már tudom, hogy mit akarok és hogyan kell azt megvalósítani. Nekem minden letisztult. Szívemből ajánlom mindenkinek a tanfolyamot,mert ha nem is áll össze a teljes kép, egy-egy részlet is sokat segít. Számomra szinte hihetetlen, hogy ilyen mértékű tudáshoz fértem hozzá ingyen. Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm!"
Nagy Gizella

"A megszokott életemből kiesve keresem a kapaszkodókat, így jutottam el az oldalatokra, és hála az iránymutatásnak, kezdek rájönni, hogy mi miért nem működik, hogy mit és hogyan kell tennem azért, hogy beinduljon az életem újra. Köszönöm, sok erőt nekem és a többieknek hozzá!"
Remete Etelka

"Fellelkesített a tanfolyam a változtatásra. Sosem mertem célt kitűzni, azt sem tudtam mi legyen az. Csak éltem az életem céltalanul, még megfogalmazni sem tudtam volna, mit szeretnék. Azt, hogy a vágyaink lehetnek a céljaink, eszembe sem jutott. Szobrász vagyok gyerekeket oktatok kerámiára és létbizonytalanságban éltem, mert csak úgy, éltem bele a világba. Azt csinálhatom, amit szeretek, de nem tudtam hatékonyan csinálni. Most elmegyek és megveszem a célmappát és megcsinálom a gyakorlatokat és dolgozom rendszeresen, nem össze-vissza kóvályogok céltalanul a világba, mint eddig. Leszek a saját menedzserem. Nagyon jó érzéssel tölt el ez. Megerosítéseket, felismeréseket kaptam. Nagyon köszönöm!"
Kádár Gabriella

"Kedves József! Immár másodjára végeztem el az online célkitűző tanfolyamot és bátran állíthatom, hogy nagy hatással volt rám ismét. Második alkalommal sokkal pontosabban és több időt szánva végeztem el a különböző feladatokat és nagy meglepetésben részesültem. Sokkal élvezetesebb, hatásosabb és lenyűgözőbb volt, mint az első alkalommal. 5 óra alatt nem csupán 6 lapot írtam tele, hanem teljesen megváltoztam. Ráébredtem értékeimre, már ezekkel a kis feladatokkal is növelted az önbecsülésemet! Nagyon hálás vagyok mindezért és a többieket is bátorítom, hogy végezzék el ezt a tanfolyamot, mert lenyűgöző tapasztalatokra tehetnek szert! Most viszont megyek is, mert el kell készítenem a célmappámat! Még egyszer köszönöm József, és mindenkinek sok sikert kívánok!"
Vigh Zsolt

"Elvégeztem. Köszönöm! Régóta halogattam már. Most már bánom, hogy eddig vártam. Nehéz a folyamaton végigmenni, de közben már élveztem, és most a végén már kimondottan jó érzés. Már a 7. pontnál elküldtem az összes ismerosömnek a linket Újévi útravalónak."
Kovács Miklós

"Több önfejlesztő programmal találkoztam már a neten. Egyik sem volt ilyen hatékony, mint ez. A MOST rögtön elkezdődött bennem. Hasznos tanács, hogy vedd elő a papírt és ceruzát. Nálam itt kezdődött el a MOST! És magamnak is ígérem, hogy folytatom, még ma! Nagyon hasznos tanácsokkal találkoztam, ezáltal belépek életem egy új szakaszába. Köszönöm!"
Nagy Éva

"Nagyon tudom értékelni ezt a tanfolyamot, számomra hasznos volt. Már nyugdíjas éveimet élem, de igazan sokat lehet belole tanulni. Köszönöm szépen a lehetőséget!"
Tódor Eszter (Székelyudvarhely)

"A tanfolyam végére mosoly szökött az arcomra. Hihetetlen nagy energiát érzek magamban, hogy képes legyek véghez vinni a célomat. Köszönöm!"
Auer Katalin

Itt találtam megerősítést mindarra, ami már régebbi olvasmányaim alapján is körvonalazódni kezdett ugyan bennem, de ilyen konkrétan, és gyakorlatiasan én magam képtelen voltam megfogalmazni, s igy nem is tudtam hasznosan alkalmazni. Köszönöm, hogy átléphettem a tettek mezejére!"
Kiss Beatrix

"Az utolsó pillanatban találtam rá a támaszra általad - ezek szerint nem véletlenül. Munkanélküli lettem és nem tudtam a megoldást, csak a kérdést, hogyan tovább. Köszönöm, és hálás vagyok a válaszokért. Sok ilyen értékes ember ha egymásra talál megremeg a föld, új világ teremtődik."
Danyi Jánosné

"Kedves Józsi! Egy erdélyi üzletember vagyok, aki vakon vágot neki céljai megvalósításának. Felsőbb vezetőim sokat tanítottak a célok kitűzéséről, de sosem értettem minek kel leírnom. Mivel mára már javítottam látásomon, papírra teszem, mert megkaptam tőled azt a tanítást, amit más nem volt hajlandó átadni. Hittem benne, hogy kell lennie valahol a nagyvilágban egy értékes embernek, aki nem tesz különbséget embertársai között. Köszönöm neked, és mindenkinek ajánlom,hogy kövesse és gyakorolja tanításaidat, ha szeretne egy minőségi életet. Remélem, hogy egyszer személyesen is megköszönhetem neked azt, amit ma este adtál nekem!"
Lakatos Zoltán

"Nekem nagyon sokat segített ez a tanfolyam. Nagyon sok mindent felfedeztem magamban és gyorsan beton kemény lettem. Hihetetlen, hogy még a legroszabb helyzetből is kiválóan ki tudtam jönni. Nagyon boldog vagyok! :) KÖSZÖNÖM!"
Turcsán Tibor

"Szuper tanfolyam, nagyon hasznos, az oktatási rendszerben kötelezővé kellene tenni."
Tóth Zoltán

"Kedves József, köszönöm a lehetőséget! Ez olyan tanfolyam, amit az ember ha betart és szorgalmasan gyakorol, még véletlen sem siklik félre az útja. Ilyen emberekkel nagyon jó együtt "dolgozni", akiknek ekkora tudásuk van, és nem tartják önzően magukban. Nincs elég szavam feléd, hogy megköszönjem. Az önbizalom nagyon, de nagyon hiányzik a magyar emberekbol."
Hamar Aranka (Zadar)

"Köszönöm, hogy van ez az oldal! Egy kissé szkeptikusan kezdtem neki a tanfolyam olvasásának, de legnagyobb örömömre valóban okos és hasznos tanácsokat kaptam. Elgondolkodtató az a sok praktika, ami az egyszerűségétől nagyszerű! A pozitív gondolkodás, a vizualizálás, és a célmappa valóban remek eszközök, sok energiát tud meríteni az ember belőlük. Ajánlom mindenkinek, hogy a célmappát megcsinálja, már maga az elkészítése is nagyszerű és örömteli játék! És higgyétek el, a vonzás törvénye tényleg működik, tapasztaltam! Mégegyszer köszönöm!"
Szép Kriszta

"Az igazság az hogy, még alig látok a könnyektől, homályos a szemem. Nagyon sok lendületet adtál. Köszönöm!"
Marodi Ibolya

"Kedves Józsi! Először is köszönöm mindazt amit most pár órában itt megtanultam. Annyira érdekes és magával ragadó volt a gyakorlat az elmélet, hogy csak írtam és tanultam és haladtam tovább. 38 éves vagyok és egész eddig feleslegesnek tartottam a célokat. Gondoltam arra, hogy ha jelenben vagyok, rendszeresen meditálok, megélem az 'itt és most'-ot, akkor felesleges távlati célokat kitűzni, mert a lehetőség úgy is megérkezik, csak észre kell vennem. De most ráéreztem az ízére, igenis kellenek célok az életben, hogy haladjak, arra amerre én szeretnék, és ne csak a lehetőségeket várjam."
Kovács Szilvia


<< Vissza az előző oldalra         Az oldal tetejére         Minden tapasztalat >>         Mondd el Te is! >>

  © 2004-2020 Manhertz József     Minden jog fenntartva. Kommunikáció fejlesztése >>