Önbizalom növelés
Kommunikáció fejlesztés
Személyiségfejlesztés
Célkitűzés

 

Személyiségfejlesztés és kommunikáció fejlesztés

Ezek a legjobb videók:

KATTINTS IDE!>>

 

Személyiségfejlesztés és kommunikáció fejlesztése
ingyenes ONLINE CÉLKITŰZŐ TANFOLYAM

Első látogatóknak
A célkitűzéssel kapcsolatban olvashatsz néhány fontos gondolatot ezen az oldalon. Miután beléptél a tanfolyam oldalára, egy tartalomjegyzékkel fogsz találkozni. A mélyebb megértés érdekében kezdd az elején és haladj sorban a részegységek feldolgozásával. Ha szükséges, bármikor visszaléphetsz, és újra átfuthatod a korábbi fejezeteket. Papírra és íróeszközre is szükséged lesz. Jó tanulást!

A tanfolyamot csak a hírlevélre feliratkozók érhetik el!
Iratkozz fel Te is >>

A tanfolyamot végzetteknek és haladóknak
(A tanfolyam zártkörű oldalai minden hírlevélből elérhetőek!)
Ha bármikor megerősítésre vágysz, gyere el újra! Ismét elvégezve a tanfolyamot vadonatúj felismerésekben lehet részed. Fejlődésed során elméd csiszolódik, a tudás magasabb szintjére jutsz.
Amikor úgy érzed, hogy kellő tapasztalat birtokába jutottál, kérünk, oszd meg velünk és másokkal.

Kérdezz, mondd el, véleményezz, javasolj! >>
Mások tapasztalatait itt olvashatod, hallhatod >>

A CÉLKITŰZÉS JELENTŐSSÉGE

Az elvárt eredmény biztosított.
Célokat kitűzni nehezebb, mint azokat elérni. Mert a célkitűzés és a cselekvési terv elkészítése egy komplex folyamat, a megvalósítás viszont automatikus. Ez olyan, mint egy utazás, tudnunk kell pontosan hova akarunk megérkezni, és hogy el ne tévedjünk, egy térképre is szükségünk lesz. Életünk egésze is egy utazáshoz hasonlítható. Ám nem mindegy, hogy csak sodródunk, mások mondják meg merre menjünk, vagy mi ülünk a kormányhoz, és a saját tempónkban nyomjuk a gázt.

Az elvek azonosak.
Ha már valaha is terveztél utazást, mert nagyon vágytál eljutni egy szép helyre, akkor biztos lehetsz abban, hogy a célkitűzést is meg tudod tanulni. S amennyiben el is jutottál arra a konkrét helyre, úgy biztos lehetsz abban is, hogy az itt megszerezhető tudással bármit elérhetsz, amit csak meg mersz engedni magadnak.

Alapozás nélkül nem megy.
Kezdőként először az alapokat kell letenned. Ez a weboldal lényegében itt kezdődik, és ide utal vissza. A többi szekcióban (Egyensúly és Megoldások) megszerezhető tudásanyag és motiváció ezáltal kap igazán értelmet. A valóban haladó személy onnan ismerhető fel, hogy mindig visszatér az alapokhoz, megerősíti azt, majd folytatja az építkezést. Ez a stabilitáshoz elengedhetetlen.

Az Online Célkitűző Tanfolyam nagy hiányt pótol.
Ez a teljes értékű program hidat épít a jelenlegi és a jövőben lehetséges életed közé. Alapképzésnek szánjuk, egyfajta felzárkóztatás arra a szintre, amely csupán az emberek 3%-át jellemzi, azokét, akik igazán jól érzik magukat a saját bőrükben. Az ilyen képzés sajnos hiányzik a közoktatásból, ezért most mindezt megkapod, ráadásul ingyen. A hatása pedig, átütő erejű lesz, meglátod.

VALÓBAN VANNAK CÉLJAID?

Kutatások szerint a társadalom mindössze 3%-a rendelkezik világos célokkal. Annak ellenére igaz ez a statisztika, hogy ennél sokkal többen rendelkeznek határozott válasszal. Arra a kérdésre, hogy "mi a célod" általában olyan választ kapunk, hogy "boldogság, megtalálni az igazit, jobban fizető állás, egészség, nagyobb lakás, szebb autó" és még hosszan sorolhatnánk. Az igazság azonban az, hogy ezek nem megfelelő válaszok a kérdésre, hanem csupán ködös, megfoghatatlan ábrándozások. Sokan élnek ilyen visszatartó tévhitben.

Te tudod a helyes választ? Ha nem, az sem baj. Csináld végig a tanfolyamot és indulj el végre a legmerészebb álmaid felé! Ha pedig vannak jó válaszaid, akkor itt az alkalom, hogy ellenőrizd, megerősítsd, esetleg megváltoztasd azokat.

Valóban, érző lényként mindannyian boldogságra törekszünk. De mit is jelent a boldogság? Te mitől lennél igazán boldog? Minek a megléte - esetleg hiánya - okozna elégedettséget? A boldogság sosem lehet cél, hanem egy állapot, amit a cél felé tartva átélhetsz..

"A boldogság hasonlatos a kőszénkátrányhoz
- egy teljesen más célú tevékenység mellékterméke."
Aldous Huxley

Végezd el Te is a 10 részes tanfolyamot!

Ehhez csupán iratkozz fel az ingyenes hírlevelünkre, s rögtön elküldjük a tanfolyam címét.
Kattints ide az ingyenes regisztrációhoz! >>

  © 2004-2020 Manhertz József     Minden jog fenntartva. Kommunikáció fejlesztése >>